QuickFix-team

De snelle asfalt reparatiedienst van Coldmix

Twee keer verkeershinder voor het repareren van één gat in een weg. Voor wegbeheerdersen weggebruikers allesbehalve een ideale situatie, die helaas nog al te vaak voorkomt. Maar waarom eerst een noodreparatie aanbrengen als een permanente oplossing direct mogelijk is? Maak kennis met het QuickFix-team, de snelle asfalt reparatiedienst van Coldmix die 24 uur per dag voor u klaar staat.

Een gat in uw weg zorgt voor een onveilige situatie die u zo snel mogelijk wilt oplossen. Ons QuickFix-team is snel ter plaatste om het wegdek vakkundig te repareren. Niet met een lapmiddel, maar met een duurzame oplossing die al 1 uur na aanbrengen berijdbaar is. De specialisten van het QuickFix-team zijn speciaal getraind om snel op locatie het juiste product uit ons uitgebreide portfolio in te zetten. Zo heeft u geen eigen getraind personeel meer nodig! En dat alles tegen uiterst concurrerende prijzen.  

 

 

 

Zelf uitrekenen!

Op basis van de correcte m² kunt u vooraf zelf de prijs zelf berekenen, download hier de prijslijst van het QuickFix-team!

Andere bezoekers bezochten ook: